מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור אגוז
מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור אגוז הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 310 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור אגוז, מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור, ו עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים קלות את הכוסות ואת החלק העליון של מחבת מאפין nonstick 12 כוס.
הפוך את ציפוי פירור: בצלחת עוגה, טוסט אגוזי מלך במשך 5 דקות, או עד השחמה וריחני; מגניב. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם סוכרים מגורענים וחומים בהירים, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מוסיפים את האגוזים וצובטים את תערובת הציפוי לגושים.
הפוך את המאפינס: בקערה בינונית, לערבב את הקמח עם 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת, מערבבים את היוגורט עם הביצה והחמאה; מערבבים את החומרים היבשים. לזרוק את חמוציות עם הנותרים 1/2 כפות סוכר לקפל לתוך הבלילה מאפין.
כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין ולכסות עם ציפוי פירור. בעדינות לחץ על הציפוי על המאפינס כך שהוא שומר.
אופים במשך 20 דקות, או עד המאפינס הם זהובים וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מאפינס מגניב במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר סט מדף מעל תבנית אפייה.
הפוך את זיגוג: בקערה בינונית, לערבב את הסוכר של ממתקים עם המים עד חלקה בקושי נוזל.
טפטוף זיגוג על מאפינס חם ולתת לו להגדיר.
מגישים את המאפינס חם או בטמפרטורת החדר.