קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור אגוז

מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור אגוז
מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור אגוז הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 310 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור אגוז, מאפינס חמוציות עם ציפוי פירור, ו עוגת קפה ברי טרי עם ציפוי פירור אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
משמנים קלות את הכוסות ואת החלק העליון של מחבת מאפין nonstick 12 כוס.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
3
הפוך את ציפוי פירור: בצלחת עוגה, טוסט אגוזי מלך במשך 5 דקות, או עד השחמה וריחני; מגניב. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם סוכרים מגורענים וחומים בהירים, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מוסיפים את האגוזים וצובטים את תערובת הציפוי לגושים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הפוך את המאפינס: בקערה בינונית, לערבב את הקמח עם 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת, מערבבים את היוגורט עם הביצה והחמאה; מערבבים את החומרים היבשים. לזרוק את חמוציות עם הנותרים 1/2 כפות סוכר לקפל לתוך הבלילה מאפין.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין ולכסות עם ציפוי פירור. בעדינות לחץ על הציפוי על המאפינס כך שהוא שומר.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
6
אופים במשך 20 דקות, או עד המאפינס הם זהובים וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו מאפינס מגניב במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר סט מדף מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הפוך את זיגוג: בקערה בינונית, לערבב את הסוכר של ממתקים עם המים עד חלקה בקושי נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
טפטוף זיגוג על מאפינס חם ולתת לו להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
מגישים את המאפינס חם או בטמפרטורת החדר.