מאפינס לחם תירס מתובל
גשו לסופר וקנו בצל, פלפל חריף, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אוטיס Spunkmeyer מתובל מאפינס לחם תירס-חריף ומתוק, הם לא יכולים להיות לנצח, לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים), ו מאפינס לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס תבנית מאפין 12 כוס עם ספריי nonstick.
במחבת סאוט בינונית, מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה. לאחר החמאה נמסה להוסיף את הבצל ואת הפלפלים לטחון עד רך, על 4 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. מערבבים את התירס ומבשלים עד מחומם דרך. להפריש להתקרר.
ממיסים את החמאה שנשארת במחבת קטנה על אש נמוכה ופעם נמסה, מסירים מהחום.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה נוספת, מוסיפים את חלב החמאה ואת הביצים.
להקציף קלות עד בשילוב. באמצעות שיטת הבאר, מוסיפים את החומרים הנוזליים למרכיבים היבשים ומקפלים יחד עד לשלב.
מוסיפים את הירקות המוקפצים עם החמאה המומסת והגבינה המגורסת וממשיכים להתקפל. הבלילה תהיה עבה מאוד.
באמצעות מידה 1/2 כוס, באופן שווה לגרוף את הבלילה לתוך מאפין הפח.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט לפני ההגשה.