גשו לסופר וקנו בצל, פלפל חריף, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אוטיס Spunkmeyer מתובל מאפינס לחם תירס-חריף ומתוק, הם לא יכולים להיות לנצח, לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים), ו מאפינס לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס תבנית מאפין 12 כוס עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
תנור
3
במחבת סאוט בינונית, מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה. לאחר החמאה נמסה להוסיף את הבצל ואת הפלפלים לטחון עד רך, על 4 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. מערבבים את התירס ומבשלים עד מחומם דרך. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
חמאה
בצל
תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
ממיסים את החמאה שנשארת במחבת קטנה על אש נמוכה ופעם נמסה, מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בקערה גדולה נוספת, מוסיפים את חלב החמאה ואת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
להקציף קלות עד בשילוב. באמצעות שיטת הבאר, מוסיפים את החומרים הנוזליים למרכיבים היבשים ומקפלים יחד עד לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוסיפים את הירקות המוקפצים עם החמאה המומסת והגבינה המגורסת וממשיכים להתקפל. הבלילה תהיה עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועה
ירק
חמאה
9
באמצעות מידה 1/2 כוס, באופן שווה לגרוף את הבלילה לתוך מאפין הפח.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
10
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות על מתלה חוט לפני ההגשה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.