מאפינס לימון-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס לימון-פטל. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קליפת לימון, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו מאפינס לימון פטל, מאפינס לימון פטל, ו מאפינס פטל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כוסות קמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת.
מערבבים יחד יוגורט הבא 3 מרכיבים; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד רטוב.
לזרוק יחד 2 כפות קמח ופטל; לקפל לתוך הבלילה. כפית לתוך מחבתות מאפין משומן קלות, מילוי שני שליש מלא.
שלב הנותרים 2 כפות קמח 3 כפות סוכר; לחתוך חמאה לתערובת עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר. כפית באופן שווה מעל הבלילה במחבתות מאפין.
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד הזהב.
הסר מאפינס מן המחבתות מיד, מגניב על מדפים תיל.
* אוכמניות ניתן להחליף פטל.