מאפינס לימון פטל
מאפינס לימון פטל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 102 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם גרידת לימון, חלבוני ביצה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו מאפינס לימון-פטל, מאפינס פטל לימון, ו מאפינס לימון-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 12 כוס מאפין פח, או קו עם מצעים נייר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את היוגורט, שמן, מיץ לימון, חלבונים, ואם משתמשים, תמצית לימון. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, וגרידת לימון.
מוסיפים את החומרים הרטובים ליבש, ומערבבים עד רק מעורבב. מערבבים בעדינות את הפטל הקפוא. הבלילה כפית באופן שווה לתוך כוסות מאפין מוכן.
מפזרים סוכר שנותר על צמרות לקישוט, אם תרצה בכך.
אופים במשך 15 עד 17 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המעיינות העליונים בחזרה כאשר נגע קלות. מאפינס מגניבים בפח על מתלה תיל.