מאפינס מנגו בננה עם זיגוג לימון
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, בננות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו מאפינס בננה קוקוס עם זיגוג לימון, לחם קוקוס בננה מיני מאפינס עם זיגוג לימון, ו קבב חזיר-מנגו עם זיגוג צ'ילי ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). כוסות מאפין בשורה עם ספינות נייר.
מערבבים מנגו, בננות, סוכר חום, ומיץ של 1/2 סיד בבלנדר עד חלקה.
לטאטא קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice יחד בקערה.
מערבבים חמאה, ביצים ותערובת מנגו-בננה לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
סוכר, מים, 1 כפית מיץ ליים יחד עד זיגוג הוא חלק ועבה; כפית על מאפינס מקורר.