קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות63
מגזין

מאפינס מנגו בננה עם זיגוג לימון

מאפינס מנגו בננה עם זיגוג לימון
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, ביצים, בננות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו מאפינס בננה קוקוס עם זיגוג לימון, לחם קוקוס בננה מיני מאפינס עם זיגוג לימון, ו קבב חזיר-מנגו עם זיגוג צ'ילי ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). כוסות מאפין בשורה עם ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים מנגו, בננות, סוכר חום, ומיץ של 1/2 סיד בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לטאטא קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים חמאה, ביצים ותערובת מנגו-בננה לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
סוכר, מים, 1 כפית מיץ ליים יחד עד זיגוג הוא חלק ועבה; כפית על מאפינס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם