מאפינס מרמלדה
מאפינס מרמלדה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 36 . מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, תפוזים, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו מאפינס מרמלדה, מאפינס מרמלדה כתומים, ו מאפינס מרמלדה כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. התחל על ידי גרידת גרידת התפוזים. (אם אין לכם זסטר מיקרו-מטוס, אנא מיהרו לחנות אספקת הבישול הקרובה ורכשו אחת. תודה.)
קרם את החמאה ואת סוכר מגורען בקערה עם מיקסר. סדקו פנימה את הביצים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה, כ -4 דקות.
מנפים את הקמח על דף נייר שעווה.
מוסיפים אותו לקערה. מערבבים בעדינות עם המיקסר בעזרת כמה שפחות משיכות כדי שהמאפינס לא יהיו קשים.
בכוס מדידה קטנה או בקערה, שלבו את חלב החמאה והסודה לשתייה.
מוסיפים את תערובת החמאה לבלילה ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים עד לאיחוד פשוט, נזהרים לא לערבב יתר על המידה.
משמנים 36 כוסות מיני מאפין וממלאים כל שני שליש מלא בבלילה. אני אוהב להשתמש בכף עוגיות קטנה כדי להכניס את בלילת המאפינס לתבניות.
אופים במשך 12 עד 17 דקות, עד חום בהיר. צפו כדי לוודא שהם לא משחימים מדי.
עכשיו, בזמן שהמאפינס נאפים, הכינו את הזיגוג: מיץ את 2 התפוזים שאת גרידתם פשוט גנבתם.
מוסיפים את מיץ התפוזים והסוכר החום לקערה בינונית ומערבבים יחד עד לאיחוד בלבד, אך אל תדאגו להמיס את הסוכר החום לחלוטין. אתה רוצה שהזיגוג יהיה גרגירי ומרקם.
ברגע שהמאפינס נגמרים, מזלפים את הזיגוג בכל החלק העליון. הקפד ביסודיות מעיל כל מאפין. אל תדאג אם הזיגוג מטפטף על כל התבנית; זה אומר לך יותר ללקק אחר כך.
מגישים את המאפינס חמים על מגש יפה. צפו בעיני האורחים שלכם מתגלגלות בראשם כשהם מתענגים על כל ביס.