קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

מאפינס סובין ברנדי

מאפינס סובין ברנדי
גשו לסופר וקנו סובין חיטה, ברנדי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, ו מאפינס סובין הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 12-מאפין פח עם כוסות מאפין או גריז עם ספריי בישול או חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
מניחים סובין על תבנית אפייה ואופים במשך 6-8 דקות, זורק פעם אחת עד סובין מריח קלוי.
מרכיבים שתצטרך
סוביןסובין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
הסר מהתנור ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים צימוקים וברנדי יחד, ואם אפשר לתת לשבת במשך שעה או יותר עד plumped. אם לא, לחמם בעדינות על אש נמוכה, לוודא אלכוהול לא להצית.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
צימוקיםצימוקים
ברנדיברנדי
5
מערבבים יחד חלב חמאה, מים, סוכר חום, שמן צמחי, ביצה וחלבון ביצה עד לשלב ביסודיות. בקערה אחרת משלבים קמח רב תכליתי, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסובין קלויים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמן צמחישמן צמחי
סוכר חוםסוכר חום
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
מיםמים
סוביןסובין
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים יחד תערובת חלב חמאה ותערובת צימוקים / ברנדי ולאחר מכן לשלב עם מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ברנדיברנדי
צימוקיםצימוקים
7
מלא כל כוס מאפין באופן שווה עם הבלילה ואופים עד מרכז כל מאפין מוגדר, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים עם חמאה בטמפרטורת החדר וקפה חם עם ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
חמאהחמאה
קפהקפה

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1לבן ביצהלבן ביצה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסובין חיטהסובין חיטה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה