גשו לסופר וקנו סובין חיטה, ברנדי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, ו מאפינס סובין הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו 12-מאפין פח עם כוסות מאפין או גריז עם ספריי בישול או חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מגש מאפינס
תנור
2
מניחים סובין על תבנית אפייה ואופים במשך 6-8 דקות, זורק פעם אחת עד סובין מריח קלוי.
מרכיבים שתצטרך
סובין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
הסר מהתנור ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מערבבים צימוקים וברנדי יחד, ואם אפשר לתת לשבת במשך שעה או יותר עד plumped. אם לא, לחמם בעדינות על אש נמוכה, לוודא אלכוהול לא להצית.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
צימוקים
ברנדי
5
מערבבים יחד חלב חמאה, מים, סוכר חום, שמן צמחי, ביצה וחלבון ביצה עד לשלב ביסודיות. בקערה אחרת משלבים קמח רב תכליתי, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסובין קלויים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
שמן צמחי
סוכר חום
חלב-חמאה
חלבונים
מים
סובין
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מערבבים יחד תערובת חלב חמאה ותערובת צימוקים / ברנדי ולאחר מכן לשלב עם מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ברנדי
צימוקים
7
מלא כל כוס מאפין באופן שווה עם הבלילה ואופים עד מרכז כל מאפין מוגדר, על 30 דקות.