מאפינס פאי תפוחים
מאפינס פאי תפוחים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ביצה, קינמון טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו מאפינס פאי דלעת, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 12 כוס מאפין פח או קו עם כוסות מאפין נייר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 1/4 כוסות קמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה יותר, מערבבים יחד את הביצה, החמאה, 1/2 כוס חמאה מומסת, וניל ו -1 1/2 כוסות סוכר חום עד שהסוכר מומס.
יוצקים לתוך תערובת הקמח ומפזרים את התפוח חתוך לקערה גם כן. מערבבים רק עד שהכל מעורבב. כפית לתוך פח מאפין מוכן, ממלא את הכוסות לחלק העליון.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום, 1/3 כוס קמח וקינמון.
טפטוף ב 2 כפות של חמאה מומסת תוך השלכת עם מזלג עד מעורבב היטב.
מפזרים את זה על החלק העליון של המאפינס.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד צמרות המאפינס באביב בחזרה כאשר נלחץ קלות.