מאפינס פטל-קמח תירס
מאפינס פטל-קמח תירס דורש כ 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח תירס, שמן זית, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס פטל-קמח תירס, מאפינס קמח תירס בטעם פטל, ו מאפינס פטל קמח תירס טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח.
מוסיפים תערובת חלב; מערבבים רק עד לח.
מערבבים פטל. כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים מאפינס באופן שווה עם 1 כף סוכר.
אופים ב 400 במשך 13 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים.
הסר מאפינס מ פחיות; מגניב על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.