מאפינס פטל-שקדים
מאפינס פטל-שקדים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 223 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס שקדים פטל, מאפינס שקדים פטל, ו מאפינס פטל-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ראשון 3 מרכיבים במעבד מזון, ולעבד עד מעורבב היטב.
מוסיפים חמאה, דופק 4 עד 5 פעמים או רק עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, פועם 1 או 2 פעמים לאחר כל תוספת.
מוסיפים חלב חמאה, וניל ומיץ לימון; דופק עד מעורבב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מוסיפים תערובת חלב חמאה; מערבבים רק עד לח. בעדינות לקפל פטל.
תן לבלילה לעמוד 5 דקות. הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 22 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מאפינס מן המחבתות מיד; מקום על מתלה חוט.