קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס פקאן גרהם

מאפינס פקאן גרהם
המתכון עוגיות פקאן גרהם מוכן בסביבות 35 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. מתכונים דומים: Graham-Pecan Toffee, דבש גרהם & לחם בננה פקאן, ו בננה-אגוז גרהם מאפינס.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת, להכות את הביצה, חלב ושמן; מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד לחלחל. מקפלים בפקאנים. מילוי ספלי מאפין משומנים או מרופדים בנייר שני שלישים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
אופים ב 375° במשך 18-22 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב במשך 5 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.