מאפינס פרג שקדים
מאפינס פרג שקדים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך מלח, קמח, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית, מאפינס פרג שקדים, ו מאפינס פרג שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
מקציפים סוכר וחמאה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים חלמונים אחד בכל פעם, ומאפשרים לראשון להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת האחרון. מקציפים תמצית שקדים וגרידת לימון לתערובת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת מוקרם לסירוגין עם חלב חמאה, ערבוב עד רק בשילוב לתוך הבלילה. מקפלים זרעי פרג דרך הבלילה.
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות; לקפל לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן כ 2/3 מלא.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 15 עד 18 דקות; להסיר מחבת ולתת להתקרר על מתלה.