מאפינס פרג שקדים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך מלח, קמח, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית, מאפינס פרג שקדים, ו מאפינס פרג שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
מקציפים סוכר וחמאה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
מוסיפים חלמונים אחד בכל פעם, ומאפשרים לראשון להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת האחרון. מקציפים תמצית שקדים וגרידת לימון לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
גרידת לימון
חלמון ביצה
חמאה
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת מוקרם לסירוגין עם חלב חמאה, ערבוב עד רק בשילוב לתוך הבלילה. מקפלים זרעי פרג דרך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
פרג זרעים
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות; לקפל לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן כ 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מקציף
קערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 15 עד 18 דקות; להסיר מחבת ולתת להתקרר על מתלה.