מאפינס צימוקים משיבולת שועל יכול להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 254 קלוריות . מתאים ל-12 ומחירו 23 סנט למנה מנות. אם יש לכם סוכר חום, שיבולת שועל לבישול מהיר, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה עובד היטב כארוחת בוקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . הציון הזה גרוע למדי. נסו עוגיות שיבולת שועל ללא גלוטן , לחם שיבולת שועל ללא גלוטן ועוגיות פקאן צימוקים מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים שיבולת שועל וחלב. בקערה קטנה מערבבים את הביצה, הסוכר החום והשמן; מערבבים פנימה תערובת שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
אגוזי מלך, קלויים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
2
מערבבים את החומרים היבשים; מערבבים לתוך הבלילה רק עד להרטבה. מקפלים פנימה צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3
ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר בשלושה רבעים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות ג'ינג'ר מגובש, מעבירים דרך מעבד מזון
4
אופים ב-400 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
כתום M&m מעט אפייה
או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות