מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי Streusel
אם יש לך ביצה, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מאפינס קינמון וצימוקים עם ציפוי Streusel, מאפינס רסק תפוחים עם ציפוי Streusel קינמון, ו מאפינס דלעת עם ציפוי פירור קינמון Streusel.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו 12 כוסות מאפין כוס עם מצעים נייר. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד 2 1/4 כוסות קמח, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתיה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה, חלב חמאה, 1/2 כוס חמאה מומסת, וניל 1/2 כוסות של סוכר חום. מערבבים עד הסוכר מומס.
יוצקים תערובת חמאה לתוך תערובת הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. מקפלים בעדינות תפוחים. השתמש סקופ גדול כדי למלא כל מאפין היטב, ממלא את הכוסות לחלק העליון.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום, 1/3 כוס קמח, שיבולת שועל מגולגלת וקינמון.
טפטוף ב 3 כפות של חמאה מומסת, ערבוב עד מעורבב היטב.
מפזרים את זה על החלק העליון של המאפינס.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, או עד צמרות המאפינס באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות.
מגניב על מתלה תיל. אחסן בטמפרטורת החדר.