מאפינס קישואים כתומים
מאפינס קישואים כתומים דורשים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה משרת 10 . ארוחת בוקר זו כוללת 230 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. אם יש לכם מלח, צימוקים, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. מאפינס קישואים כתומים מזוגגים, לחם קישואים מועדף על שף נאפטיים (או מאפינס קישואים), ו מאפינס שמנת חמוצה כתומה עם זיגוג כתום חריף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
סוחטים קישואים עד לייבוש; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את הקמח, 1/2 כפית אגוז מוסקט, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון ומלח. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, הסוכר החום, השמן, מיץ התפוזים, קליפת התפוז והווניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה צימוקים וקישואים שמורים.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שלישים מלאים.
שלב סוכר ואגוז מוסקט שנותר; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בחום של 350 אפים למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.