מאפינס קל מאק וגבינה
מאפינס קל מאק וגבינה עשויים להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 237 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 12 . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, פירורי לחם מתובלים, גבינת צ'דר חדה וחלב. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זהו מתכון זול לחובבי האוכל האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם Mac and Cheese Almost Free Guilt , BBQ Mac and Cheese , ו- Creamy Bacon Mac and Cheese .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית מאפינס בתרסיס בישול טפלון. בקערה קטנה מערבבים יחד את פירורי הלחם, שמן הזית והמלח; לְהַפְרִישׁ.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים את המקרונים ומבשלים כ-8 דקות, הוא עדיין צריך להיות מעט יציב.
מסירים מהאש, מסננים ומחזירים למחבת; מערבבים פנימה את החמאה והביצה עד שהפסטה מצופה באופן אחיד. שומרים 1/2 כוס גבינת צ'דר חדה ומערבבים את יתרת גבינת הצ'דר, החלב וגבינת המוצרלה לתוך הפסטה. מזלפים לתוך תבנית המאפינס המוכנה.
מפזרים מעל את הגבינה השמורה ואת תערובת פירורי הלחם.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהציפוי שחום יפה. מניחים למאפינס להתקרר כמה דקות לפני שמוציאים מהתבנית. זה יאפשר לגבינה להתייצב והם ישמרו על צורת המאפין שלהם.