מאפינס קמח תירס-מולסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס מולסה תירס. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 259 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קמח, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חביתיות מולסה קמח תירס, מאפינס קמח תירס, ו מאפינס חמוציות קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים נייר קלף לשנים עשר ריבועים 5 על 5 אינץ'. משמנים קלות את החלק הפנימי של מאפין 12 כוסות. מרכז ריבוע של נייר קלף על 1 של הכוסות ולהשתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ על הקלף לתוך הכוס, כך שהוא נדבק הצדדים והתחתון. מקמט את הנייר לפי הצורך כדי להתאים ולחזור עם הקלף הנותר (מצעי מאפין רגילים עובדים באותה מידה אבל הקלף נראה יפה).
מערבבים את קמח התירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה.
לטאטא יחד את היוגורט, רסק תפוחים, מולסה, גרידת תפוז, ביצים וחמאה בקערה קטנה נפרדת.
מקפלים את החומרים הרטובים לתוך יבש עד רק בשילוב (לא לדאוג אם הבלילה היא גבשושי, זה אומר הבלילה שלך לא מעורבב יתר על המידה).
מלא כל אניה כמעט לחלק העליון של הפח (כדור גלידה משומן קלות עם ספריי nonstick יעזור).
מפזרים כל מאפין עם שיבולת שועל קלוי.
אופים, מסתובב על באמצע, עד קיסם מוכנס מאפינס יוצא נקי ואת צמרות הם רק קצת נפוחות וקפיץ בחזרה כאשר נגע, 20 עד 24 דקות.
תן לנוח במחבת מאפין חם 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור ולתת מגניב 30 דקות. אחסן את המאפינס מקורר במיכל אטום עד 3 ימים.