מאפינס ריבה
אם יש לכם כ -35 דקות במטבח, מאפינס ריבה עשוי להיות מתכון צמחוני מעולה לתזונה של אובו-לקטו שכדאי לנסות. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, חלב וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 28% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מאפינס ריבה תפוזים , סופלה ריבה ויסקי סביליה ועוגת שקדים עם ריבה תפוזים .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה נוספת, טרפו את הביצים, החלב, הריבה והשמן. ערבבו עם החומרים היבשים רק עד לקבלת תערובת לחה.
ממלאים תבניות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר כסף עד שלושה רבעים.
אפו בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 18-20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. קררו במשך 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון.
בקערה קטנה, טורפים את הריבה וגבינת השמנת עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את סוכר האבק עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על המאפינס שהתקררו. מאחסנים במקרר.