מאפינס שוקולד צ'יפס שוקולד
מאפינס שוקולד צ'יפס הוא ארוחת בוקר המגישה 12. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-100 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. צאו לחנות ואספו סודה לשתייה, שוקולד חצי מתוק, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מאפינס שוקולד צ'יפס ללא ביצים / מאפינס שוקולד כפול, מאפינס שוקולד צ'יפס שוקולד של מאהב שוקולד עם נוטלה, ו מאפינס שוקולד צ'יפס שיבולת שועל עם שטרויזל שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס). מרפדים 12 כוסות מאפינס בניירות.
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את השוקולד החצי מתוק יחד עם החמאה.
מניחים לעמוד עד להתקררות, כ -10 דקות.
מקציפים קלות את הביצה. בקערה קטנה מערבבים יחד את תערובת השוקולד-חמאה עם החלב, הסוכר, הביצה והווניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סודה ומלח. יוצרים חור במרכז החומרים היבשים, יוצקים פנימה את תערובת השוקולד ומערבבים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את מיני השוקולד צ ' יפס. כף את הבלילה לכוסות המאפינס המרופדות.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז המאפין יוצא נקי.
מוציאים את תבנית המאפינס מהתנור ומניחים לעמוד לפחות 5 דקות, לפני שמוציאים את המאפינס ונותנים להם להתקרר על רשת.
מגישים חם או מקורר; ניתן להקפיא גם כן.