מאפינס שטרודל תפוחים
מאפינס שטרודל תפוחים יכולים להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 118 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 2158 אוהדים. אם יש לכם תפוחים, מלח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה בלתי אפשרי. נסו מאפינס שטרודל דלעת תפוחים, שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), ו שטרודל תפוחים (שטרודל אפל) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית מאפינס של 12 כוסות.
בקערה בינונית מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה מקציפים יחד חמאה, סוכר וביצים לתערובת אחידה.
מערבבים פנימה וניל. מערבבים פנימה תפוחים, ומערבבים בהדרגה את תערובת הקמח. כף את התערובת לתבנית המאפינס המוכנה.
בקערה קטנה מערבבים סוכר חום, קמח וקינמון.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מפזרים מעל צמרות התערובת בתבנית מאפינס.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם המוחדר במרכז המאפין יוצא נקי. אפשר לשבת 5 דקות לפני הסרת מאפינס מהמחבת. מצננים על רשת.