לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו מאפינס שיבולת אוכמניות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 226 קלוריות . תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב חמאה, סודה לשתייה, שיבולת שועל לבישול מהיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מאפינס שיבולת שועל גזר , כיכר אוכמניות עם סירופ אוכמניות ותפוחים אפויים טבעוניים עם קראמבל שיבולת שועל .
הוראות
1
בקערה, מערבבים שיבולת שועל וחלב; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח ארפס (כגון PAN®)
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2
בקערה נוספת מערבבים את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים את הביצה והחמאה לתערובת שיבולת שועל; להוסיף לחומרים היבשים. מערבבים רק עד להרטיב. מקפלים בעדינות פנימה אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אגוזי לוז שלמים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
שמן צמחי, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז
1 כוס ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3
ממלאים 3/4 כוסות מאפינס משומנות היטב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית אבקת אספרסו, לא חובה
4
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.