מאפינס שיבולת שועל
מאפינס שיבולת שועל אוכמניות דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 173 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סודה לאפייה, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: ברי oat banananan אוכמניות, אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ו מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים מעט תבנית של 12 כוסות למאפין. בקערה קטנה, מערבבים את שיבולת השועל ומיץ תפוזים יחד. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. להתמזג היטב בשמן ובביצה. מערבבים בתערובת שיבולת שועל, ומקפלים באוכמניות. הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן.
מערבבים 2 כפיות סוכר וקינמון בקערה קטנה, ומפזרים באופן שווה על צמרות המאפינס.
אופים 18 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי.