מאפינס שיבולת שועל
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מאפינס שיבולת שועל, מאפינס שיבולת שועל, ו פנקייק שיבולת שועל.
הוראות
בקערה משרים שיבולת שועל בחלב חמאה למשך 15 דקות. מערבבים פנימה ביצה, סוכר ושמן.
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתערובת שיבולת שועל רק עד שהיא לחה. ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר שלושה רבעים מלאים.
אופים בחום של 400 למשך 16-18 דקות או עד שמבחן המאפינס נעשה. מצננים במחבת 5 דקות לפני שמוציאים לרשת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי בדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)]()
ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)
דורקהיימר הוכבן קבינט ריזלינג הוא יין עשיר ומחניק. יש השערה קלה של בוטריטיס, וכמה טאנינים נובי, אבל ההשפעה הכוללת נמכרת המשרד