קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס תות-אוכמניות

מאפינס תות-אוכמניות
אם יש לכם אבקת אפייה, אוכמניות, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. נסו מאפינס תות-אוכמניות, מאפינס אוכמניות תות, ו מופחת שומן אוכמניות-מאפינס תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להקציף שמן, חלב וביצים יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה נפרדת; מקפלים תותים, אוכמניות וריבה. מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב. מלאו כוסות מאפין עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
תותיםתותים
אוכמניותאוכמניות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
קערהקערה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, כ -25 דקות. מגניב בקופסת המאפין במשך 10 דקות לפני הסרת כדי להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור