מאפינס תירס דלוקס
מאפינס תירס דלוקס הוא לחם דרומי. מתאים ל-12 ועלותו 32 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . גשו לסופר וקנו חלמון, שמן קנולן, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תירס קרמל דלוקס , מלית דלוקס ללחם תירס ומאפינס תירס מוקרם .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, החלמון, החמאה והשמן. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה תירס.
ממלאים כוסות מאפינס משומנות בשלושה רבעים.
אופים ב-400 מעלות במשך 18-23 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
בקערה קטנה מקציפים חמאה ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי למאפינס תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. סלבך אוסטר ריזלינג קבינט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![סלבך אוסטר ריזלינג קבינט]()
סלבך אוסטר ריזלינג קבינט
קבינט מתפצפץ, מעומלן וללא דופי; מאוד לימי-צמחי; במיוחד תפוח ומינראלי; גימור מנטה חמור. מתאים לכל מה שאוהבים במטבח העופות, הרכיכות ופירות הים, במיוחד אם הוא מלווה ברטבים על בסיס שמנת או חמאה. נהדר עם סלטי קיץ ועם מטבח פסיפיק רים.