מאפינס תירס עם בייקון מסוכר
מאפינס תירס עם בייקון מסוכר עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 344 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 183 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח תירס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מאפינס תירס עם אגס וג'ינג'ר מסוכר, סלסה תירס בייקון מסוכר, ו ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור ל 8 עד 10 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ולחמם מראש את broiler גבוה.
מניחים רצועות בייקון בשכבה אחת על מתלה תיל להגדיר גיליון אפייה מצופה בנייר כסף. מפזרים באופן שווה את הבייקון עם סוכר חום 1/4 כוס. לטגן עד הסוכר מבעבע, על 4 דקות.
הסר את הבייקון מהתנור ולהפוך אותו באמצעות זוג מלקחיים, למקם את הבייקון בחזרה בתנור עד פריך, 3 עד 5 דקות יותר.
הסר את הבייקון ולתת ניקוז על מגבות נייר, בצד מסוכר למעלה.
כבה את המטגן, התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש ל-375°F. קו פח למאפין עם שפופרות, או גריז עם ספריי בישול או חמאה.
לטאטא יחד קמח, סוכר, נשאר 1/2 כוס סוכר חום, קמח תירס, אבקת אפייה, קמצוץ גדול של מלח, וקורטוב של פלפל שחור. בקערה נפרדת להקציף יחד חמאה מומסת, שמן צמחי, ביצים וחלב.
מערבבים מרכיבים רטובים לתוך מרכיבים יבשים ולאחר מכן מחלקים הבלילה בין כוסות מאפין.
אופים מאפינס עד חום זהוב על החלק העליון, על 20 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר, בינתיים לחלק 6 רצועות בייקון במחצית.
חותכים חור קטן בחלק העליון של כל מאפין ולהחליק חצי חתיכת בייקון לתוך כל מאפין.