קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס תירס פטל

מאפינס תירס פטל
מאפינס תירס פטל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מספק כ 12 מנות . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, קליפת לימון, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו מאפינס תירס פטל דל שומן, מאפינס תירס ריבה פטל, ו מאפינס תירס פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד את הקמח ואת 5 החומרים הבאים (באמצעות מלח) בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להקציף יחד יוגורט, שמן, קליפת לימון, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
יוגורטיוגורט
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
יוצקים לתוך תערובת הקמח, ערבוב עד רק מעורבב. כפית את הבלילה לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
5
מפזרים באופן שווה עם פטל 1/2 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
סוכרסוכר
6
אופים 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור להתקרר 5 דקות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר מאפינס מן המחבת ולהעביר מתלה חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.