מאפינס תפוח קינמון
מאפינס תפוח קינמון הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 18 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה עובד היטב כארוחת בוקר. אם יש לכם גבינת ריקוטה, חלב, חלבוני ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון , מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון , ומאפינס תפוחים מתובלים עם זיגוג קינמון תפוחים .
הוראות
מערבבים בקערה את הקמח, 1 כוס סוכר, 2 כפיות קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת מקציפים את הביצה, החלבונים, החלב, החלב, גבינת הריקוטה, השמן והוניל. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה תפוחים.
ציפו כוסות מאפינס בתרסיס בישול או השתמשו ביריעות נייר; למלא שלושה רבעים מלא.
מערבבים את יתרת הסוכר והקינמון; מפזרים מעל הבלילה.
אופים ב-400 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.