צריך ארוחת בוקר צמחונית? מאפינס תפוח-שיבולת שועל יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, סודה לשתייה, שיבולת שועל מהירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו לעיס ללא אפייה תבואה וחטיפי שיבולת שועל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים תפוח על מגבות נייר; לסחוט עד בקושי לח. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מגבות נייר
סכין
3
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך קינמון) בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מערבבים היטב חלב, שמן, וניל, יוגורט וביצה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
וניל
יוגורט
חלב
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מערבבים בתפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
קמח לכל מטרה
6
הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
7
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.