מאפינס תפוחים עם Streusel אגוז
מאפינס תפוחים עם Streusel אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 261 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מאפינס בננה עם Streusel אגוז, מאפינס דלעת Streusel אגוז, ו מאפינס דלעת עם Streusel אגוז מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מאפינס, כפית קלות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, זרעי פשתן, ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים חלב, מיץ תפוזים, חמאה מומסת, וניל וביצים, ערבוב עם מקצף; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בתפוח וצימוקים. הבלילה כפית לתוך 18 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
כדי להכין streusel, לשלב אגוזי מלך, 2 כפות סוכר חום, וחמאה צוננת בקערה קטנה, ערבוב עם מזלג עד מתפורר.
מפזרים streusel באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מן המחבתות מיד; מקום על מתלה חוט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.