מאצ'ו נאצ'וס
מאצ'ו נאצ'וס דורש בערך 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאבנים זה מכיל 134 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך שעועית מחודשת, בצל, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נאצ'וס הוואי , נאצ'וס גרנדה ונאצ'ו מאמא גבינה .
הוראות
יש לנגיש בקלות את כל המרכיבים המוכנים להרכבת הנאצ'וס.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
בסיר קטן על אש קטנה, מבשלים שעועית רעננה עד שהיא רופפת מספיק כדי לעלות על נאצ'וס. על מגש גדול חסין תנור, פורשים שכבה של צ'יפס טורטיה ומניחים במהירות כפית של שעועית רעננה חמה על כל צ'יפס. עובדים במהירות, מפזרים מעט בצל, גבינת ג'ק ופרוסות ג'לפנו. כף צ'ילי ומעליו צ'דר. חזור על תהליך השכבה עד למיצוי החומרים. שומרים חלק מפרוסות הג'לפנו לקישוט.
מכניסים את הצלחת לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ-5 עד 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים על משטח או משטח חסין חום. מעל הנאצ'וס שמנת חמוצה, בצל ירוק, קוביות עגבנייה ופרוסות ג'לפנו ומגישים חם.