קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

מבשלים - & - מערבבים עוגת חג המולד

מבשלים - & - מערבבים עוגת חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מבשלים-&-מערבבים עוגת חג המולד. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש allspice הקרקע, שקדים הקרקע, גרידת לימון, וברנדי בתוספת 4tbsp יותר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. 828 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, קציצה תת מבשלים, ו מרק גמביה לשניים: רתיחה מהירה.

הוראות

1
שים את החמאה, סוכר, פירות, חזה, מיץ ברנדי 100ml/3fl עוז במחבת גדולה. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב עד החמאה נמסה. להפחית את החום ואת הבועה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את המחבת מהחום ולהשאיר להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בינתיים, מחממים התנור ל 150c/ גז 2 / מאוורר 130C ו קו 20cm עגולה עוגת פח. טוסט האגוזים במחבת יבשה, זורק אותם עד להשחמה שווה, או בתנור במשך 8-10 דקות - לפקוח עין על אותם כפי שהם לשרוף בקלות. כאשר הם מגניבים, לקצוץ בערך. מערבבים את הביצים, אגוזים ושקדים טחונים לתוך תערובת הפירות ומערבבים היטב. לנפות את הקמח, אבקת אפייה ותבלינים לתוך המחבת. מערבבים בעדינות, עד שלא נותרו עקבות של קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כפית את התערובת לתוך הפח להחליק אותו באופן שווה-תוכלו למצוא את זה הוא הכי קל עם החלק האחורי של כף מתכת אשר כבר טבל לתוך מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
אופים במשך 45 דקות, ואז להנמיך את החום ל 140C / גז 1 / fan120C ומבשלים במשך 1-1 שעות נוספות (על 1 שעות נוספות אם יש לך תנור גז) עד העוגה הוא זהב כהה במראה המשרד למגע. מכסים את החלק העליון של העוגה בנייר כסף אם זה מתחיל להחשיך יותר מדי. כדי לבדוק את העוגה נעשה, להכניס שיפוד דק למרכז-אם זה יוצא נקי, העוגה מבושלת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
לעשות חורים בכל רחבי העוגה החמה עם שיפוד דק כפית ברנדי 4tbsp נוסף על החורים עד שזה כל ספוג ב. תשאיר את העוגה להתקרר בקופסת השימורים. כאשר הוא קר, להסיר אותו מן הפח, לקלף את הנייר בטנה, ולאחר מכן לעטוף הראשון קלף אפייה ולאחר מכן בנייר כסף. העוגה תשמור בארון עד שלושה חודשים או שאתה יכול להקפיא אותו במשך שישה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת חג המולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.