מבשלים את הספר: Beignets
נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Albóndigas, ו לבשל את הספר: סיר סלמון חם (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את החלב הפושר לתוך קערה גדולה.
מערבבים 1 כף של סוכר מגורען, השמרים, כף גדושה של הקמח לתוך החלב, ערבוב עם מקצף, עד הן את הסוכר ואת השמרים מומסים.
ברגע בועות התפתחו על פני השטח של החלב וזה מתחיל קצף, לטאטא את החמאה, מלח, וניל.
מוסיפים את הקמח והסוכר הנותרים, מקפלים אותם למרכיבים הרטובים עם מרית גומי גדולה. ללוש את הבצק ביד בקערה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק לקרר את הבצק במשך 6 עד 8 שעות.
הסר את הבצק מהמקרר והתגלגל על משטח מקורנן לעובי של 1/4 אינץ'.
חותכים לריבועים 2 אינץ', מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומאפשרים לסימנים לעלות במשך כשעה.
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום גבוה עד שהוא מגיע 177°. השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה. מטגנים את beignets בקבוצות קטנות בשמן החם, הופכים אותם כל 30 שניות בערך עם מלקחיים, עד חום זהוב בכל רחבי. השתמש מלקחיים כדי להסיר סלק מן השמן לנקז על מגבות נייר.
שים את אבקת הסוכר לתוך מסננת בסדר רשת ולאבק את beignets חם בנדיבות עם הסוכר.