קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: Beignets

מבשלים את הספר: Beignets
נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Albóndigas, ו לבשל את הספר: סיר סלמון חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את החלב הפושר לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים 1 כף של סוכר מגורען, השמרים, כף גדושה של הקמח לתוך החלב, ערבוב עם מקצף, עד הן את הסוכר ואת השמרים מומסים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
ברגע בועות התפתחו על פני השטח של החלב וזה מתחיל קצף, לטאטא את החמאה, מלח, וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים את הקמח והסוכר הנותרים, מקפלים אותם למרכיבים הרטובים עם מרית גומי גדולה. ללוש את הבצק ביד בקערה במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק לקרר את הבצק במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הסר את הבצק מהמקרר והתגלגל על משטח מקורנן לעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים לריבועים 2 אינץ', מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומאפשרים לסימנים לעלות במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום גבוה עד שהוא מגיע 177°. השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה. מטגנים את beignets בקבוצות קטנות בשמן החם, הופכים אותם כל 30 שניות בערך עם מלקחיים, עד חום זהוב בכל רחבי. השתמש מלקחיים כדי להסיר סלק מן השמן לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
שים את אבקת הסוכר לתוך מסננת בסדר רשת ולאבק את beignets חם בנדיבות עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף