קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות77
מגזין

מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד

מבשלים את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: Farfalle Abruzzese עם עגל, פורצ'יני, תרד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-128 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כתף עגל טחון, מלח ופלפל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מבשלים את הספר: Maccheroni alla Chitarra עם Ragù Abruzzese ו Palottine, מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד, ו מבשלים את הספר: תרד מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את פורצ 'יני, שומר את הנוזל השריה, וקוצצים בגסות את פורצ' יני. מסננים את הנוזל השריית דרך מסננת רשת בסדר, ומניחים אותו בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את העגל ואת פורצ ' יני קצוץ, ומבשלים, ערבוב, על חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומוסיפים את רסק העגבניות. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הדבק הופך צבע חלודה, 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את היין וכוס 1 של פורצ ' יני מתוחים השריית נוזל, ומבשלים 5 דקות, עד היין התאדה כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות ומפחיתים את החום לרתיחה נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6
מביאים 8 ליטרים של מים לרתיחה בסיר ספגטי גדול, ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
זרוק את farfalle לתוך המים ומבשלים 1 דקה פחות מאשר הוראות החבילה לציין. ממש לפני הפסטה נעשית, בזהירות למצקת כוס של מי בישול לתערובת העגל. מערבבים את התינוק תרד לתערובת העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו
FarfalleFarfalle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מסננים את הפסטה במסננת, ומוסיפים אותה לתערובת העגל. לזרוק על חום בינוני במשך כ -30 שניות, עד הפסטה מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
יוצקים לתוך קערה מחוממת ומגישים מיד, עם פקורינו מגורד בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך