מבשלים את הספר: אורז סרי לנקה עם כוסברה ודשא לימון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore, מבשלים את הספר: סטייק רצועה עם שעועית שחורה, תירס וכוסברה, ו מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף.
הוראות
לשטוף את האורז בכמה שינויים של מים.
ניקוז. להשרות במים כדי לכסות בנדיבות במשך 30 דקות.
יוצקים את השמן לתוך מחבת בינונית, כבדה ולהגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, לשים את הל, ציפורן, וקינמון.
תן להם לרחוש במשך 5 שניות. שים את עלי הקארי, שום, זנגביל ועשב לימון. תערבבי קצת.
מוסיף את האורז סחוט וכוסברה. הפעל חום בינוני ומערבבים לרגע.
מוסיפים את המניה והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים בחוזקה, להפוך את החום מאוד, נמוך מאוד, ומבשלים בעדינות במשך 25 דקות.