קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

מבשלים את הספר: אורז סרי לנקה עם כוסברה ודשא לימון

מבשלים את הספר: אורז סרי לנקה עם כוסברה ודשא לימון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore, מבשלים את הספר: סטייק רצועה עם שעועית שחורה, תירס וכוסברה, ו מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף.

הוראות

1
לשטוף את האורז בכמה שינויים של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
ניקוז. להשרות במים כדי לכסות בנדיבות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
ניקוז.
4
יוצקים את השמן לתוך מחבת בינונית, כבדה ולהגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, לשים את הל, ציפורן, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תן להם לרחוש במשך 5 שניות. שים את עלי הקארי, שום, זנגביל ועשב לימון. תערבבי קצת.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
אליקסיר גאליקסיר ג
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מוסיף את האורז סחוט וכוסברה. הפעל חום בינוני ומערבבים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מוסיפים את המניה והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים בחוזקה, להפוך את החום מאוד, נמוך מאוד, ומבשלים בעדינות במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק