גשו לסופר וקנו חזיר טחון, טופו, אטריות lo mein, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו, מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק, ו מבשלים את הספר: אטריות ביצים עם פול, כרישה, ומורל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת ווק או כבד, עמוק sauté על חום גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ו sauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצלים הירוקים ואת חזיר הקרקע ומבשלים עד החזיר הוא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
חזיר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוסיף את רוטב שעועית הקרקע, טופו, שמן צ ' ילה, מלח, וסוכר ולזרוק למעיל, בישול במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילי
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
מוסיפים את שמן השומשום והפלפל, מערבבים ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6
מחלקים את האטריות lo mein בין צלחות בודדות, למקם את המלפפון לצד, העליון אטריות עם תערובת חזיר וטופו.