גשו לסופר וקנו חזיר טחון, טופו, אטריות lo mein, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מבשלים את הספר: אטריות סובה עם חצילים ומנגו, מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק, ו מבשלים את הספר: אטריות ביצים עם פול, כרישה, ומורל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת ווק או כבד, עמוק sauté על חום גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ו sauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מוסיפים את הבצלים הירוקים ואת חזיר הקרקע ומבשלים עד החזיר הוא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
חזיר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוסיף את רוטב שעועית הקרקע, טופו, שמן צ ' ילה, מלח, וסוכר ולזרוק למעיל, בישול במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
מוסיפים את שמן השומשום והפלפל, מערבבים ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6
מחלקים את האטריות lo mein בין צלחות בודדות, למקם את המלפפון לצד, העליון אטריות עם תערובת חזיר וטופו.