קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס

מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס
המתכון לבשל את הספר: בורגר וצ'יפס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 878 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם רובי פורט, שאלוט, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: צ'יפס הכפר, לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño, ו מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
טיפול בקלילות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי, לחלק את הבשר לקציצות בגודל 4 שווה על 1 אינץ ' עבה. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
תן לבשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
עם מנדולינה, ג ' וליאן את תפוחי האדמה לרצועות הטובות ביותר האפשריות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
4
שים אותם בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לעטוף את קציצות המבורגר בתפוחי אדמה רק לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
צחצח את הקציצות עם הביצה המוכה. מצרף את תפוחי האדמה במגבת מטבח נקייה ולחץ כדי להיפטר מהם עודף מים. מחלקים את תפוחי האדמה ל 8 ערימות שוות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מורחים ערימה אחת על משטח עבודה, למעלה עם קציצה, ולאחר מכן להפיץ עוד ערימה של תפוחי אדמה על גבי ומסביב לבשר. בעדינות אבל בתקיפות לחץ על תפוחי האדמה סביב הבשר, עובד את הקציצה בין הידיים כדי ליצור חבילה הדוקה לחלוטין לכסות את הבשר עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, אטומה, לא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים את ההמבורגרים במחבת ומבשלים מבלי להזיז אותם עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך חום זהוב פריך, על 3 דקות. לווסת את החום כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להפוך את ההמבורגרים ולמקם בתנור במשך 8 עד 9 דקות עבור בינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להוסיף עוד שמן למחבת לפי הצורך, כך תפוחי האדמה לא מקל או לשרוף. (זה יכול להיות מועיל כאן להשתמש מדחום בשר. זה צריך לרשום 52° עבור בשר בינוני נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
כדי לבנות את ההמבורגרים, מרכז את ההמבורגרים על צלחות חמות.
14
מקשטים עם קמצוץ של ירקות התינוק או עשבי תיבול מטוגנים. פזר כמה עגבניות שרי וירקות סביב ההמבורגרים ומגישים מיד עם הרוטב בצד, או כפית מעגל רוטב סביב ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
ירוקירוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
עשבי תיבול מטוגנים
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
16
- עושה על 1 1/2 כוסות -
17
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
18
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ללא בראונינג, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
19
מוסיפים את השום, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהמחבת כמעט יבשה, כ -5 דקות. לסובב את המחבת כמו היין מפחית על מנת לראות בבירור לתחתית המחבת. מערבבים את המניה וקורנית ומחזירים את הרוטב לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
21
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הנמל ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
לטאטא את התערובת לתוך הרוטב ולהמשיך להתבשל בעדינות, חשוף, במשך 6 עד 10 דקות. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל. הרוטב יכול להתבצע יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בעדינות על אש נמוכה. ממש לפני ההגשה, מערבולת בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות