מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס
המתכון לבשל את הספר: בורגר וצ'יפס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 878 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם רובי פורט, שאלוט, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: צ'יפס הכפר, לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño, ו מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
טיפול בקלילות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי, לחלק את הבשר לקציצות בגודל 4 שווה על 1 אינץ ' עבה. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
תן לבשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
עם מנדולינה, ג ' וליאן את תפוחי האדמה לרצועות הטובות ביותר האפשריות.
שים אותם בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק לערבב היטב.
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 232°.
לעטוף את קציצות המבורגר בתפוחי אדמה רק לפני הבישול.
צחצח את הקציצות עם הביצה המוכה. מצרף את תפוחי האדמה במגבת מטבח נקייה ולחץ כדי להיפטר מהם עודף מים. מחלקים את תפוחי האדמה ל 8 ערימות שוות.
מורחים ערימה אחת על משטח עבודה, למעלה עם קציצה, ולאחר מכן להפיץ עוד ערימה של תפוחי אדמה על גבי ומסביב לבשר. בעדינות אבל בתקיפות לחץ על תפוחי האדמה סביב הבשר, עובד את הקציצה בין הידיים כדי ליצור חבילה הדוקה לחלוטין לכסות את הבשר עם תפוחי האדמה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, אטומה, לא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מניחים את ההמבורגרים במחבת ומבשלים מבלי להזיז אותם עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך חום זהוב פריך, על 3 דקות. לווסת את החום כדי למנוע שריפה.
להפוך את ההמבורגרים ולמקם בתנור במשך 8 עד 9 דקות עבור בינוני-נדיר.
להוסיף עוד שמן למחבת לפי הצורך, כך תפוחי האדמה לא מקל או לשרוף. (זה יכול להיות מועיל כאן להשתמש מדחום בשר. זה צריך לרשום 52° עבור בשר בינוני נדיר.)
כדי לבנות את ההמבורגרים, מרכז את ההמבורגרים על צלחות חמות.
מקשטים עם קמצוץ של ירקות התינוק או עשבי תיבול מטוגנים. פזר כמה עגבניות שרי וירקות סביב ההמבורגרים ומגישים מיד עם הרוטב בצד, או כפית מעגל רוטב סביב ההמבורגרים.
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ללא בראונינג, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהמחבת כמעט יבשה, כ -5 דקות. לסובב את המחבת כמו היין מפחית על מנת לראות בבירור לתחתית המחבת. מערבבים את המניה וקורנית ומחזירים את הרוטב לרתיחה עדינה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הנמל ואת קורנפלור.
לטאטא את התערובת לתוך הרוטב ולהמשיך להתבשל בעדינות, חשוף, במשך 6 עד 10 דקות. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל. הרוטב יכול להתבצע יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בעדינות על אש נמוכה. ממש לפני ההגשה, מערבולת בחמאה.