קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס

מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס
המתכון לבשל את הספר: בורגר וצ'יפס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 878 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם רובי פורט, שאלוט, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: צ'יפס הכפר, לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño, ו מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
טיפול בקלילות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי, לחלק את הבשר לקציצות בגודל 4 שווה על 1 אינץ ' עבה. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
תן לבשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
עם מנדולינה, ג ' וליאן את תפוחי האדמה לרצועות הטובות ביותר האפשריות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
4
שים אותם בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לעטוף את קציצות המבורגר בתפוחי אדמה רק לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
צחצח את הקציצות עם הביצה המוכה. מצרף את תפוחי האדמה במגבת מטבח נקייה ולחץ כדי להיפטר מהם עודף מים. מחלקים את תפוחי האדמה ל 8 ערימות שוות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מורחים ערימה אחת על משטח עבודה, למעלה עם קציצה, ולאחר מכן להפיץ עוד ערימה של תפוחי אדמה על גבי ומסביב לבשר. בעדינות אבל בתקיפות לחץ על תפוחי האדמה סביב הבשר, עובד את הקציצה בין הידיים כדי ליצור חבילה הדוקה לחלוטין לכסות את הבשר עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, אטומה, לא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את ההמבורגרים במחבת ומבשלים מבלי להזיז אותם עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך חום זהוב פריך, על 3 דקות. לווסת את החום כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להפוך את ההמבורגרים ולמקם בתנור במשך 8 עד 9 דקות עבור בינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
להוסיף עוד שמן למחבת לפי הצורך, כך תפוחי האדמה לא מקל או לשרוף. (זה יכול להיות מועיל כאן להשתמש מדחום בשר. זה צריך לרשום 52° עבור בשר בינוני נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כדי לבנות את ההמבורגרים, מרכז את ההמבורגרים על צלחות חמות.
14
מקשטים עם קמצוץ של ירקות התינוק או עשבי תיבול מטוגנים. פזר כמה עגבניות שרי וירקות סביב ההמבורגרים ומגישים מיד עם הרוטב בצד, או כפית מעגל רוטב סביב ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ירוקירוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
עשבי תיבול מטוגנים
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
16
- עושה על 1 1/2 כוסות -
17
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
18
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ללא בראונינג, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
19
מוסיפים את השום, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
20
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהמחבת כמעט יבשה, כ -5 דקות. לסובב את המחבת כמו היין מפחית על מנת לראות בבירור לתחתית המחבת. מערבבים את המניה וקורנית ומחזירים את הרוטב לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
21
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הנמל ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
22
לטאטא את התערובת לתוך הרוטב ולהמשיך להתבשל בעדינות, חשוף, במשך 6 עד 10 דקות. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל. הרוטב יכול להתבצע יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בעדינות על אש נמוכה. ממש לפני ההגשה, מערבולת בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות