מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים
לבשל את הספר: ביסקוטי שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-225 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", שקדים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מבשלים את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן, ו מבשלים את הספר: עוגת שקדים איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר יחד באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 6 דקות. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז תמציות וניל ושקדים עד בשילוב, כ -30 שניות, גירוד את הקערה ומכות לפי הצורך.
להפחית את מהירות המיקסר כדי לערבב לאט לאט בתערובת הקמח עד בשילוב, על 30 שניות.
מערבבים את השקדים ואת ההתלהבות (אם שימוש) עד רק incorporated.
לחץ על הבצק לשני כיכרות 13 על ידי 2 אינץ ' על תבנית האפייה מוכן, במרווחים כ -3 סנטימטרים זה מזה.
אופים את הכיכרות עד הזהב ורק מתחיל לפצח בחלק העליון, על 35 דקות, סיבוב גיליון האפייה באמצע האפייה.
בואו כיכרות להתקרר על תבנית האפייה במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 ° F.
מעבירים את הכיכרות ללוח חיתוך וחותכים כל אחד באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
מניחים את הפרוסות על 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית האפייה ואופים עד חום פריך וזהוב משני הצדדים, על 15 דקות, מרפרף את הפרוסות על חצי דרך האפייה.
להעביר את התבלינים ביסקוטי למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.