קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים

מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים
לבשל את הספר: ביסקוטי שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-225 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", שקדים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מבשלים את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן, ו מבשלים את הספר: עוגת שקדים איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחמם את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר יחד באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 6 דקות. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואז תמציות וניל ושקדים עד בשילוב, כ -30 שניות, גירוד את הקערה ומכות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
להפחית את מהירות המיקסר כדי לערבב לאט לאט בתערובת הקמח עד בשילוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים את השקדים ואת ההתלהבות (אם שימוש) עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6
לחץ על הבצק לשני כיכרות 13 על ידי 2 אינץ ' על תבנית האפייה מוכן, במרווחים כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים את הכיכרות עד הזהב ורק מתחיל לפצח בחלק העליון, על 35 דקות, סיבוב גיליון האפייה באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
בואו כיכרות להתקרר על תבנית האפייה במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
מעבירים את הכיכרות ללוח חיתוך וחותכים כל אחד באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מניחים את הפרוסות על 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית האפייה ואופים עד חום פריך וזהוב משני הצדדים, על 15 דקות, מרפרף את הפרוסות על חצי דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
להעביר את התבלינים ביסקוטי למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה