מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה
לבשל את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 346 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה, מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי, ו מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה.
הוראות
מחממים סיר רחב או מחבת עמוקה על אש נמוכה ומוסיפים 1 כף שמן. כאשר הוא דליל וריחני, מוסיפים את הבצל ומזיעים אותו על אש נמוכה עד החלקים שקופים.
מוסיפים את השום ואת העונה עם מלח, ומערבבים אותם במשך דקה בערך. להתפורר אורגנו לטחון כמות נדיבה של פלפל שחור על כל. מערבבים את זה מעל אש נמוכה לעוד דקה או שתיים.
מוסיפים את העגבניות והמיצים למחבת, מפרקים את העגבניות עם מרית. להגדיל את החום כדי ליצור בועות קטנות בקצוות, ואז להוריד את החום לשמירה על רתיחה יציבה, איטית במשך 10 עד 15 דקות.
מחממים 1 כף שמן הזית הנותר בסיר על חום בינוני, וכאשר הוא חם, מוסיפים את הקוסקוס. מערבבים אותו בשמן; מוסיפים 1 1/3 כוסות מים ומלח לפי הטעם. מכסים את המחבת ומבשלים עד שכל המים נספגים, כ 8 דקות. לחשוף ו fluff את גרגרי קוסקוס עם שני מזלגות.
לפצח את הביצים אחד בכל פעם לתוך רוטב עגבניות רותח, ריווח אותם באופן שווה סביב המחבת.
מפזרים את הגבינה המגורדת על פני השטח ומכסים את המחבת. לחלוט את הביצים במשך 10 דקות על חום בינוני-נמוך, או עד שהלבנים נקבעים והחלמונים הם שמנת.
כאשר הביצים מבשלות, יוצרים קרוטונים: באמצעות מחבת ברזל יצוק, מחממים את שמן הזית ב-1 כף הנותרים ומטגנים את הקרוטונים מעל חום בינוני-גבוה עד שהם פריך וזהב מכל הצדדים, הופכים אותם לפי הצורך.
הסר את אלה למגבת נייר כדי לנקז.
כדי לשרת, למלא קערות רדודות עם הקוסקוס, ואז כפית על קצת רוטב עגבניות ואחד הביצים.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם; מפזרים קרוטונים והפטרוזיליה הקצוצה למעלה.