קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: במיה פריכה פריכה

מבשלים את הספר: במיה פריכה פריכה
לבשל את הספר: במיה פריכה פריכה עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, חומץ יין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: במיה מטוגנת, לבשל את הספר: תפוח (או אגס) בייקון פריך, ו מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 225 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' או תבשיל ברזל יצוק אמייל 3 ליטר עד לטמפרטורה על מדחום ממתקים קורא 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
דַק-דַק-
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והחלב עד שהם משולבים היטב, על 1 דקה. בקערה בינונית, לנפות את קמח התירס, קמח, מלח ופלפל יחד פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הבמיה לתערובת הביצה וזורקים עד שהיא מצופה באופן שווה. פזר חצי מחפר מעל במיה ולזרוק למעיל. לפזר את המחפר שנותר מעל במיה ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
להעביר כשליש של במיה אל השמן עם כפית מחוררת ומטגנים בקבוצות, פונה לפי הצורך עם הכף, עד הפרוסות הם חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
באמצעות כף מחוררת, להעביר את במיה לצלחת מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. כאשר הוא סחוט, להעביר צלחת קרמיקה המכילה חום היטב ומניחים בתנור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אבק במיה עם פתיתי פלפל אדומים ומלח ים, אם תרצה, ולהעביר cruet של חומץ פלפל סביב השולחן כאשר אתה משרת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
במיהבמיה
8
חומץ פלפל
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
- עושה 2 כוסות -
10
זמן: 2 דקות להתכונן, 24 שעות להירגע
11
עם משפך, יוצקים את החומץ לתוך cruet.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
12
מוסיפים את הצ ' ילי ומשתמשים במקלות אכילה או בידית של כף עץ כדי להטביע אותם, במידת הצורך. מכסה את cruet ולמקם אותו במקרר. החומץ יהיה חדור היטב בתוך 24 שעות וישמור במשך חודשים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף