קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות55
מגזין

מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד

מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד
אם יש לכם ביצה לבן, תרד, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מבשלים את הספר: תרד מוקרם, לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, ו מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת לא דביקה קטנה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל והבצל הבצל ומבשלים עד רך, 3-4 דקות. מערבבים את השום, בישול דקה או שתיים יותר עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מפזרים מלח, פלפל, ותבלינים. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
הסר לקערה להתקרר מעט. השתמש בכף עץ כדי ללחוץ את חלק מהנוזל מן התרד מבושל ולנקז. 
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
בקערה קטנה אחרת, לטאטא יחד את ביצה לבן, יוגורט, ו 1 כף פטה.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים לתרד המקורר ומערבבים עד לשלב. 
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8
לנגב את המחבת, ואז לצחצח אותו עם כ 1/4-1/2 כפית שמן זית או תרסיס בישול. על אש נמוכה, לשים את לעטוף או טורטייה במחבת ומפזרים את הפטה הנותרים על צד אחד של לעטוף ולקבל את זה כדי לרכך מעט. הפוך את החום לבינוני ושופך את תערובת תרד הביצה על אותו חצי מהעטיפה, מקפל את החצי השני ומבשל בצד אחד עד שהביצה מתחילה להצטבר, 3-4 דקות. הפוך ומבשל בצד השני במשך 2-3 דקות, ואז לחתוך טריזים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.