מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד
אם יש לכם ביצה לבן, תרד, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מבשלים את הספר: תרד מוקרם, לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, ו מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת לא דביקה קטנה, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל והבצל הבצל ומבשלים עד רך, 3-4 דקות. מערבבים את השום, בישול דקה או שתיים יותר עד רך.
מפזרים מלח, פלפל, ותבלינים.
מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
הסר לקערה להתקרר מעט. השתמש בכף עץ כדי ללחוץ את חלק מהנוזל מן התרד מבושל ולנקז.
בקערה קטנה אחרת, לטאטא יחד את ביצה לבן, יוגורט, ו 1 כף פטה.
מוסיפים לתרד המקורר ומערבבים עד לשלב.
לנגב את המחבת, ואז לצחצח אותו עם כ 1/4-1/2 כפית שמן זית או תרסיס בישול. על אש נמוכה, לשים את לעטוף או טורטייה במחבת ומפזרים את הפטה הנותרים על צד אחד של לעטוף ולקבל את זה כדי לרכך מעט. הפוך את החום לבינוני ושופך את תערובת תרד הביצה על אותו חצי מהעטיפה, מקפל את החצי השני ומבשל בצד אחד עד שהביצה מתחילה להצטבר, 3-4 דקות. הפוך ומבשל בצד השני במשך 2-3 דקות, ואז לחתוך טריזים ומגישים מיד.