לבשל את הספר: גונדי, עוף וחומוס כופתאות במרק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 368 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, קישואים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), מבשלים את הספר: כופתאות Potsticker, ו מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את רגלי העוף, קישואים וחומוס בסיר גדול. מתבלים עם כורכום ומלח, מוסיפים 1 1/2 ליטרים (1 1/2 ליטר) מים ומביאים לרתיחה. לרפרף את הקצף ולבשל מעל להבה נמוכה במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כורכום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מערבבים את כל החומרים עבור כופתאות עם מים 1/3 כוס. הרטבו את הידיים וצרו כופתאות בגודל של משמש (הכופתאות יתנפחו במידה ניכרת במהלך הבישול).
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים את הכופתאות למרק הרותח ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך כשעה וחצי עם הסיר חצי מכוסה.