מבשלים את הספר: גלידת לחם חום
לבשל את הספר: גלידת לחם חום הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תמצית רום, סוכר חום, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום, מבשלים את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה, ו לבשל את הספר: לחם Pakora.
הוראות
לעבד את הלחם במעבד מזון עד שהוא הופך פירורים. למדוד 1/2 כוס, להפיץ אותו על תבנית אפייה, וטוסט עד חום כהה אבל לא נשרף. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים את השמנת, החלב והסוכר החום בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד חם אבל לא מבעבע. מזג את החלמונים על ידי לשפוך לאט 1 כוס של תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה תוך לטאטא כל הזמן.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה לתוך הסיר תוך ערבוב ומבשלים עד מעט מעובה ומהביל, אבל לא מבעבע.
יוצקים את התערובת דרך מסננת ומערבבים את תמצית הרום.מכסים את פני השטח בניילון נצמד כדי למנוע היווצרות עור, וקריר לטמפרטורת החדר. צמרמורת עד קר מאוד, על 6 שעות או לילה. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מוסיפים את פירורי הלחם ומחבצים עוד 2 דקות לפני העברה למכולה אטומה ומניחים במקפיא.