קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

מבשלים את הספר: דג סנדל עם סלק ואפונה הצמד סוכר

מבשלים את הספר: דג סנדל עם סלק ואפונה הצמד סוכר
לבשל את הספר: דג סנדל עם סלק ואפונה הצמד סוכר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 889 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עלי נענע, פילה פלאונדר, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי, מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל, ו ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים כל סלק על ריבוע של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
טפטוף עם שמן זית, לגלגל את הסלק כדי מעיל קל, ואת העונה עם קומץ של מלח ופלפל. לעטוף באופן רופף בנייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ולאחר מכן בתנור. צלי עד הסלק הם פירסינג בקלות עם נקודת סכין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
הסר מהתנור ולתת מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
דק קוצצים חצי עלי המנטה. בקערה רדודה, לשלב אותם עם פירורי הלחם. בקערה רדודה אחרת, העונה Wondra עם 1 כפית כל מלח ופלפל. בקערה שלישית, להכות קלות את הביצים. לדלות כל פילה פלאונדר בקמח המנוסה, ואז לטבול את הביצה המוכה, ולאחר מכן בפירורי הלחם. מניחים בצד על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדרפילה פלאונדר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את אפונה הצמד סוכר, ו sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
9
הוסף את הסלק חתוך ואת המנטה השמורה unchopped, ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
עוד גדול, רצוי nonstick, מחבת sauté, לחמם את שמן קנולה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
תוסיף את החמאה. כאשר הקצף שוכך, להוסיף את הפילה; אתה צריך לשמוע אותם לרחוש. מבשלים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
12
מעבירים את הפילה המבושל לצלחת מרופדת בנייר מגבת, ומתבלים מיד במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
13
מגישים עם אפונה הצמד סוכר סלק לצד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.