קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה
אם יש לכם פילה על דג שחור, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
טפטוף 1 כף השמן לתחתית גיליון אפייה. לסדר את פילה דגים, עור בצד למטה, במחבת. לתבל את הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל. קרע את עלי המרווה לחתיכות קטנות ומפזר על הדגים. מפזרים את הזיתים למעלה ומסביב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטפטף את הדגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים פשוט אטומים. 8 עד 10 דקות. לסחוט את מיץ הלימון על הדגים ולאבק את הפילה עם טורקית (Urfa) או פלפל חלב. לסיים עם רסס קל של שמן טוב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'