קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה

מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה
אם יש לכם פילה על דג שחור, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים, מבשלים את הספר: צלוי צלעות חזיר עם רוזמרין ומרווה, ו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
טפטוף 1 כף השמן לתחתית גיליון אפייה. לסדר את פילה דגים, עור בצד למטה, במחבת. לתבל את הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל. קרע את עלי המרווה לחתיכות קטנות ומפזר על הדגים. מפזרים את הזיתים למעלה ומסביב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטפטף את הדגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים פשוט אטומים. 8 עד 10 דקות. לסחוט את מיץ הלימון על הדגים ולאבק את הפילה עם טורקית (Urfa) או פלפל חלב. לסיים עם רסס קל של שמן טוב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי