מבשלים את הספר: הודו צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, וקישואים מבושלים
לבשל את הספר: טורקיה צלוי של מגי, תפוחי אדמה פטרוזיליה, קישואים מבושל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 809 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קמח, בצל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חזיר צלוי עם טימין ופטרוזיליה, מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה, ו מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם.
הוראות
מחממים התנור ל 350° F ולהסיר את המדף העליון כך טורקיה מתאים.
יש לשטוף את השד טורקיה עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים את העור בנדיבות עם מלח ופלפל.
שים את ההודו, חזה למעלה, במחבת צלייה גדולה. מבשלים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם השד 160 עד 165° F, על 2 שעות. אם טורקיה מתחילה לקבל כהה מדי לפני שהוא מבושל דרך, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מעבירים את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני גילוף, כך המיצים יכולים להתיישב בחזרה לתוך הבשר. בינתיים, תכיני את הרוטב.
בכוס מדידה או קערה קטנה, לשלב את הקמח עם מים קרים 1/4 כוס ומערבבים לערבב היטב.
מוסיפים למחבת הצלייה ומערבבים לתוך המיצים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מניחים את המחבת על חום גבוה ומביאים לרתיחה, ואז להפחית עד בינוני נמוך ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ 3 דקות.
הסר מהחום והעונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
לגלף את טורקיה ומגישים עם רוטב, תפוחי אדמה, וקישואים.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ולהוסיף מים קרים כדי לכסות.
מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה, חשוף. להפחית את החום בינוני ומבשל עד שאין התנגדות כאשר מזלג מוכנס לתוך תפוחי האדמה, על 30 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה היטב במסננת.
מורחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה רדודה.
מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה. תפוחי האדמה פטרוזיליה ניתן להחזיק בתנור חם.
מניחים סיר על אש בינונית נמוכה מעיל עם השמן. כאשר השמן מעורפל, מוסיפים את הבצל, הסוכר, אבקת שום, 1/2 כפית מלח, והפלפל. מבשלים לאט עד הבצל רך אבל לא השחמה, על 10 דקות. בזהירות לשפוך את העגבניות עם המיץ שלהם ולהוסיף את בזיליקום. מערבבים את הרוטב כדי לשלב את החומרים. מבשלים בעדינות, חשוף, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות, כדי לאפשר את הטעמים להתחתן.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הוסף את הקישואים ואת הכיסוי. מבשלים עד מכרז, 3 עד 4 דקות. מערבבים את 1/2 הנותרים כפית מלח, ואז לנקז. מסדרים את הקישואים על מגש וכפית את הכמות הרצויה של רוטב עגבניות על גבי.