מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף
מבשלים את הספר: העוף הצלוי של לקס עם בייקון וקפה פיקנטי לשפשף נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1333 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מיץ לימון סחוט טרי, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, ו מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן.
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים 6 פרוסות בייקון בתבנית אפייה עמוקה של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים במשך 20 דקות, או עד בייקון הוא פריך ואת רוב השומן שלו הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את תבנית האפייה בזהירות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ושמורות לשימוש נוסף. כאשר השומן מתקרר קצת, לשפוך לתוך כוס מדידת Pyrex. אתה צריך בערך 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
חום 1/4 כוס השומן במחבת גדולה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל והסלרי. כיסוי וזיעה, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות או עד רך.
מוסיפים את התפוח, דומדמניות, שום, קורנית, פתיתי פלפל אדום, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים לערבב. מבשלים, מכוסה, עד הבצלים והסלרי שקופים, על 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
10
מברשת קלה את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת צלייה סגלגל 15 אינץ ' עם כף 1 של שומן חזיר שניתנו. מסדרים את פרוסות הלחם כדי לכסות את כל החלק התחתון של צלחת האפייה. (אם הלחם גדול מדי כדי להתאים בקלות, פשוט לחתוך את הפרוסות לחתיכות קטנות יותר, כך שהם אריח את כל החלק התחתון של המנה כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
11
מניחים את תערובת הבצל על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
מניחים את העוף, צד העור למעלה, על תערובת בצל ולחם. לשפשף אותו עם 2 כפות של שומן בייקון 4 כפות של לשפשף קפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
יוצקים את מיץ הלימון על העוף, ואז מניחים את פרוסות הבייקון הנותרות על החלק העליון של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
14
מניחים את המנה כולה בתנור ומבשלים, חשוף. אחרי 45 דקות בערך, תבדוק שהבייקון התפזר על העוף. ברגע שיש לו, למשוך אותו את העוף ולהניח אותו ישירות על תערובת הלחם כך העוף יכול חום. לשנות את הפונקציה תנור צלייה, אבל להמשיך ב 400 ° F. העוף צריך להיעשות ב 15 עד 20 דקות; העור צריך להיות משובש יפה וזה מיצים צריך לרוץ ברור כאשר הציפור הוא דקר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
מפזרים את כל המנה עם 1 כף קפה ספייס לשפשף ולתת לעמוד במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
17
הסר את העוף ללוח חיתוך לחתוך לרבעים. צייר סכין חדה דרך תערובת הבייקון, הלחם והבצל כדי לשבור אותו. כפית חלק מהתערובת על כל צלחת ומניחים את העוף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת