זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ים, שמן זית, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי, מבשלים את הספר: טרטן טונה, ו לבשל את הספר: ג'רזי חוף טונה Sub (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תייבש את סטייק הטונה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
3
מורחים מעט שמן זית על תחתית צלחת תנור שבה הטונה תתאים בנוחות ומכניסים את הסטייק למנה. מורחים קצת יותר שמן על החלק העליון של הסטייק ומפזרים על מלח וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
קוצצים יחד את הזיתים השחורים, צלפים, בזיליקום לעשות תערובת גסה ומתפוררת. ערימת זה על גבי הטונה ולאחר מכן להוסיף את העגבניות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קלמנטינות, כל אחת
5
מפזרים את פירורי הלחם על העגבניות ומטפטפים את השמן הנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מעבירים את המנה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהטונה נעשית לפי הטעם. (בדרום איטליה, טונה הוא כמעט תמיד מבושל היטב, אבל אמריקאים עשויים להעדיף את זה עם פס של גלם באמצע.)
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.