קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח

מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ים, שמן זית, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי, מבשלים את הספר: טרטן טונה, ו לבשל את הספר: ג'רזי חוף טונה Sub (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תייבש את סטייק הטונה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
3
מורחים מעט שמן זית על תחתית צלחת תנור שבה הטונה תתאים בנוחות ומכניסים את הסטייק למנה. מורחים קצת יותר שמן על החלק העליון של הסטייק ומפזרים על מלח וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
קוצצים יחד את הזיתים השחורים, צלפים, בזיליקום לעשות תערובת גסה ומתפוררת. ערימת זה על גבי הטונה ולאחר מכן להוסיף את העגבניות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מפזרים את פירורי הלחם על העגבניות ומטפטפים את השמן הנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
6
מעבירים את המנה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהטונה נעשית לפי הטעם. (בדרום איטליה, טונה הוא כמעט תמיד מבושל היטב, אבל אמריקאים עשויים להעדיף את זה עם פס של גלם באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.