קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח

מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ים, שמן זית, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי, מבשלים את הספר: טרטן טונה, ו לבשל את הספר: ג'רזי חוף טונה Sub (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תייבש את סטייק הטונה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
3
מורחים מעט שמן זית על תחתית צלחת תנור שבה הטונה תתאים בנוחות ומכניסים את הסטייק למנה. מורחים קצת יותר שמן על החלק העליון של הסטייק ומפזרים על מלח וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
קוצצים יחד את הזיתים השחורים, צלפים, בזיליקום לעשות תערובת גסה ומתפוררת. ערימת זה על גבי הטונה ולאחר מכן להוסיף את העגבניות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מפזרים את פירורי הלחם על העגבניות ומטפטפים את השמן הנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מעבירים את המנה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהטונה נעשית לפי הטעם. (בדרום איטליה, טונה הוא כמעט תמיד מבושל היטב, אבל אמריקאים עשויים להעדיף את זה עם פס של גלם באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.