מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ים, שמן זית, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Spareribs בתנור מעושן קלוי, מבשלים את הספר: טרטן טונה, ו לבשל את הספר: ג'רזי חוף טונה Sub (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים מעט שמן זית על תחתית צלחת תנור שבה הטונה תתאים בנוחות ומכניסים את הסטייק למנה. מורחים קצת יותר שמן על החלק העליון של הסטייק ומפזרים על מלח וצ ' ילי.
קוצצים יחד את הזיתים השחורים, צלפים, בזיליקום לעשות תערובת גסה ומתפוררת. ערימת זה על גבי הטונה ולאחר מכן להוסיף את העגבניות הקצוצות.
מפזרים את פירורי הלחם על העגבניות ומטפטפים את השמן הנותר מעל.
מעבירים את המנה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד שהטונה נעשית לפי הטעם. (בדרום איטליה, טונה הוא כמעט תמיד מבושל היטב, אבל אמריקאים עשויים להעדיף את זה עם פס של גלם באמצע.)
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.