מבשלים את הספר: ירקות מטוגנים בסגנון מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ירקות מטוגנים בסגנון מרוקאי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 174 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מקל קינמון, צ'ילה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו לבשל את הספר: מטוגן "אדום מבושל" כנפיים, בסגנון שנחאי, מבשלים את הספר: מרק עדשים מרוקאי, ו מבשלים את הספר: גזר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את החומוס, לשים אותם בסיר בינוני, ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הבצל, מקל קינמון, צ ' ילה, שמן זית וקורט נדיב של מלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, ומבשלים בעדינות עד החומוס הם במכרז, כ 45 דקות. טעם של מלח.
הסר מהחום ולאפשר חומוס להתקרר לחלוטין בנוזל הבישול.
1 בצל גדול, קלופים חתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
14 אונקיה אחת יכולה עגבניות שלמות
2 שיני שום, קלופים וקצוצים
מחממים את התנור ל 204°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומתבלים עם כמות נדיבה של מלח. לקלף ולחצות את הגזר ולחתוך על האלכסון לקטעים 1 אינץ'. חתוך את הלפת וחתוך לחצאים או לרבעים. מבשלים את הגזרים ואת הלפת בקבוצות נפרדות עד רק רך, על 5 דקות.
מורחים את הירקות על תבנית אפייה כדי להתקרר בטמפרטורת החדר.
לקלף זרע הסקווש, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
שים את הסקווש על תבנית אפייה טפטוף עם 1 כף שמן זית, וזרוק מעיל באופן שווה.
מורחים את הדלעת על שכבה זוגית, מתבלים במלח, וצולים בתנור עד למכרז, כ -15 עד 20 דקות. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
טוסט קל זרעי כמון, זרעי כוסברה, זעפרן, לטחון אבקה עם מרגמה ועלי או במטחנת תבלינים.
מוסיפים את הכורכום ואת קאיין, ומערבבים לשלב.
לחמם מחבת ישר צדדית גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את 3 כפות הנותרים של שמן זית, ואחריו בצל, סלרי, וקמצוץ של מלח. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים את העגבניות וחותכים לקוביות 1/4 אינץ'.
מוסיפים את העגבניות למחבת ומבשלים 2 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיף את התבלינים, שום, וג ' ינג ' ר, ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את החומוס ואת נוזל הבישול, ומביאים לרתיחה.
מוסיף את הדלעת, גזר, ולפת. בשלב זה, צריכה להיות כמות יפה של מרק במחבת—כמו מרק עבה. ב לא, להוסיף מים לפי הצורך. טעם מלח, ומבשלים במשך 5 דקות.
מגישים עם קוסקוס או אורז, ולהעביר קערה של אריסה ליד השולחן.